Moje leče

S kontaktnimi lečami je tako kot s korekcijskimi očali mogoče korigirati kratkovidnost, daljnovidnost in astigmatizem. Razvoj kontaktnih leč je zlasti za mnoge športno dejavne ljudi pomenil in še vedno pomeni odlično alternativo nošenju klasičnih korekcijskih očal, saj med osnovni lastnosti kontaktnih leč sodita omogočanje večje svobode gibanja in zagotavljanje neoviranega vidnega polja. Zato ni presenetljivo, da je od šestdesetih let prejšnjega stoletja, ko je prišlo do razvoja mehkih kontaktnih leč, pa vse do danes število uporabnikov kontaktnih leč skokovito narastlo. K navedenemu je pripomogel tudi stalen razvoj na področju uporabe novih materialov in načina njihove proizvodnje.

kontaktne-leče

Če so vam namreč kdaj v preteklosti povedali, da kontaktnih leč ne morete nositi, to ravno spričo navedenega verjetno ne drži več. Kontaktne leče lahko danes uporablja že skoraj vsak posameznik, saj je ob veliki izbiri, ki je na trgu, zelo verjetno, da boste hitro našli tiste, za katere boste vedno na glas zatrdili:

„Te leče so moje leče!“

Pod sloganom „moje leče“ deluje tudi spletna trgovina, v kateri najdete bogato ponudbo leč različnih proizvajalcev, kot so Johnson and Johnson, Ciba Vision, Pegavision, CooperVision, Bausch and Lomb, Carl Zeiss, ClearLab in MaxVue Vision. Na spletni strani lahko leče izbirate po že navedenih proizvajalcih, po času njihovega nošenja, tj. dnevne leče, 14-dnevne leče in mesečne leče, ali glede na težavo, ki jo želite korigirati.

YouTube video

V tem primeru lahko izbirate tudi med toričnimi lečami ali posebnimi progresivnimi lečami. Podrobno so opisane lastnosti vsake vrste leč. Ko le-te izberete, vpišete podatke, čemur sledi dostava izbranih leč na vaš dom. Na strani so pripravili tudi ponudbo različnih dodatkov za leče in seveda ustreznih tekočin za njihovo čiščenje in shranjevanje, ne manjkajo pa niti barvne leče in sončna očala za zaščito oči.

leče

Kot redna uporabnica kontaktnih leč lahko zagotovim, da sem z izbiro in storitvami spletne trgovine zelo zadovoljna. Zaupam pa vam lahko, da imajo v tej trgovini tudi „moje leče“.

Članki iz iste kategorije: