Optika Aleksandra

Optika Aleksandra je na slovenskem trgu prisotna že več kot 20 let in dandanes s poslovalnicami v Kopru, Ljubljani, Kranju, Murski Soboti, Mariboru, Celju, Velenju, Novi Gorici, Novem mestu, Krškem, na Ptuju in Vrhniki velja za eno izmed vodilnih ponudnic najrazličnejših vrst očal, kontaktnih leč in sodobnih optičnih pripomočkov. Ker v Optiki Aleksandra stremijo k odličnosti in kakovosti storitev, boste v njej dobili vse, kar sodi k celostni skrbi za oči.

Zakaj v Optiko Aleksandra?

V Optiki Aleksandra razumejo, da sta okulistična in optična dejavnost tesno povezani. Poleg brezplačnega kontrolnega pregleda vida, na podlagi katerega boste ugotovili, ali potrebujete korekcijska očala, bodo ob uporabi najmodernejše opreme po potrebi za vas poskrbeli tudi njeni specialisti v očesni ambulanti.

Okulistični pregledi

Na drugi strani vam bo njen visoko usposobljeni kader svetoval pri izboru, uporabi in negi proizvodov, ki so vam na voljo. Zlasti pa je pomembno, da zaposleni v Optiki Aleksandra dobro poznajo anatomijo obraza, so dovzetni za vse morebitne predloge in imajo smisel za estetiko, zato bodo zagotovo izpolnili vaše želje in zadostili vašim potrebam.

V Optiki Aleksandra že od vsega začetka zvesto sledijo tudi področnim modnim smernicam. Z obsežno „trednovsko“ ponudbo in z uporabo najrazličnejših materialov, kot so acetat, roževina, les, titan in še veliko drugih, vas ta optika pri izvedbi najrazličnejših očal ne bo razočarala, vi pa boste z njihovimi očali zagotovo v središču pozornosti. To velja tako za tiste s korekcijskim očali, kot za tiste, ki boste pri njih izbrali sončno ali športno različico očal.

YouTube video

Običajni okulistični pregledi oči, prodaja in popravila pripomočkov ter s tem povezano svetovanje, kar na splošno ponujajo optike, so le del poti k celostni skrbi za oči, zato se napotite se v Optiko Aleksandra in si privoščite nekaj več.

V Optiki Aleksandra (http://www.optika-aleksandra.si/) bo njen strokovni kader poskrbel, da bo vaš pogled znova oster in bodo vaše oči vedno sijale v vsej svoji lepoti.

Članki iz iste kategorije: